Bodrum Denizciler Derneği

Telefon 90 252 316 14 90. Denizde Kariyer yapmak, sıradan bir kariyer hikayesi olamaz Aksona nın tabir ettiği üzere, denizcilik insanın kendi nefsini terbiye etmesi ile yapılabilecek bir meslek dalıdır. Bu işi yapmaya karar vermiş olmak, zorlu bir parkuru ruhen ve fiziken tamamlıyor olmak demek. Derneğimiz trafından gerçekleştirilen ve gerçekleşecek olan etkinliklerimizi buradan takip edebilirsiniz. TÜRK SAHİPLİ YABANCI BAYRAKLI TEKNELER BİLGİ NOTU. TÜRK SAHİPLİ YABANCI BAYRAKLI TEKNELER BİLGİ NOTU.

OVERVIEW

The site bodrumdenizcilerdernegi.org currently has an average traffic classification of zero (the lower the more users). We have examined nineteen pages within the site bodrumdenizcilerdernegi.org and found six websites linking to bodrumdenizcilerdernegi.org. There are two contacts and locations for bodrumdenizcilerdernegi.org to help you contact them. There are one public media sites acquired by this website. The site bodrumdenizcilerdernegi.org has been on the internet for seven hundred and fifty weeks, fifteen days, thirteen hours, and thirty-eight minutes.
Pages Crawled
Links to this site
Addresses
Social Links
Online Since
Apr 2010

BODRUMDENIZCILERDERNEGI.ORG TRAFFIC

The site bodrumdenizcilerdernegi.org has seen variant quantities of traffic for the duration of the year.
Traffic for bodrumdenizcilerdernegi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for bodrumdenizcilerdernegi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for bodrumdenizcilerdernegi.org

BODRUMDENIZCILERDERNEGI.ORG HISTORY

The site bodrumdenizcilerdernegi.org was registered on April 14, 2010. As of today, it is seven hundred and fifty weeks, fifteen days, thirteen hours, and thirty-eight minutes young.
REGISTERED

PERIOD

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO DOMAIN

Adam Voyages

90 532 281 93 97.

WHAT DOES BODRUMDENIZCILERDERNEGI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of bodrumdenizcilerdernegi.org Mobile Screenshot of bodrumdenizcilerdernegi.org Tablet Screenshot of bodrumdenizcilerdernegi.org

CONTACTS

MEHMET OGUZ HAMZA REKLAM VE TANITIM HIZMETLERI

Bodrum Denizciler Dernegi Bodrum Mariners Association

BODRUM / MUGLA

MUGLA, 48400

TR

MEHMET OGUZ HAMZA REKLAM VE TANITIM HIZMETLERI

Ozay KARTAL

KANLIDERE SOK NO:14 BODRUM

MUGLA, 48400

TR

BODRUMDENIZCILERDERNEGI.ORG SERVER

We discovered that a single root page on bodrumdenizcilerdernegi.org took seven thousand one hundred and fifty-six milliseconds to load. Our web crawlers could not detect a SSL certificate, so in conclusion our crawlers consider bodrumdenizcilerdernegi.org not secure.
Load time
7.156 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
159.253.42.232

NAME SERVERS

ns1.kriweb.com
ns2.kriweb.com

HTML TITLE

Bodrum Denizciler Derneği

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The site bodrumdenizcilerdernegi.org has the following in the web site, "Telefon 90 252 316 14 90." We noticed that the website also stated " Denizde Kariyer yapmak, sıradan bir kariyer hikayesi olamaz Aksona nın tabir ettiği üzere, denizcilik insanın kendi nefsini terbiye etmesi ile yapılabilecek bir meslek dalıdır." It also stated " Bu işi yapmaya karar vermiş olmak, zorlu bir parkuru ruhen ve fiziken tamamlıyor olmak demek. Derneğimiz trafından gerçekleştirilen ve gerçekleşecek olan etkinliklerimizi buradan takip edebilirsiniz. TÜRK SAHİPLİ YABANCI BAYRAKLI TEKNELER BİLGİ NOTU. TÜRK SAHİPLİ YABANCI BAYRAKLI TEKNELER BİLGİ NOTU."

SEEK MORE WEBSITES

Bodrum Devlet Hastanesi

BİYOKİMYA VE KLİNİK BİYOKİMYA UZM. FİZİK TEDAVİ VE RAHABİLİTASYON UZM. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZM.

bodrum dekorasyon, bodrum tasarım, bodrum tadilat, bodrum yapı, bodrum yapı onarım, bodrum yapı tadilat

İç ve Dış Boya İşleri. Bodrum Havuz Kapatma ve Koruma Çiti. Bodrum Panel Çit, Tel Örgü ve Gabion. Bodrum Havuz İmalatı ve İnşaat. Bodrum Krom ve Cam Korkuluk. Profesyonel Isıtma ve Soğutma Sistemleri. Sauna, Buhar Odası ve Hamam.

BodrumDoktor.com - Bodrum doktor, diş doktoru, hastane, özel klinik, eczane, veteriner rehberi.

Çocuğunuz hastalandı ama hangi doktora götüreceğinizi bilmiyorsanız, doğru yerdesiniz. Güvenle doğum yapacak bir hastane mi arıyorsunuz? Hemen buraya göz atmaya başlayın. Hangi hastane hangi hizmetleri veriyor, özel sigortanızla hangi hastanelerde muayene olabiliyorsunuz? .

Bodrum Dolphin Park

Kendinizi daha iyi hissedecek, geleceğe güvenle bakacaksınız. Yunuslarla yüzmek, onlara dokunmak ve sarılmak istemez misiniz? Birbirinden sevimli ve akıllı kahramanlarımız, ziyaretçilerimize eğlenceli dakikalar sunmaktadır. Engelli çocuklarımızı hep birlikte aile olarak kucaklıyoruz. Onlara en az hepimiz kadar sevgi gösterecek ve onları daha fazla motive edecek yunuslarımızla buluşturuyoruz. Çocuklarımızı en iyi şekilde yunusların bu yardımsever hizmetine sunuyoruz.